Imatge Corporativa

Disseny Web a mida

La seva pàgina web és una de les formes més efectives de donar-se a conèixer als seus clients i potencials clients a través d’internet.

La seva web ha d’estar adaptada a la imatge corporativa del seu negoci, o d’acord a les seves necessitats , ia més ha de saber comunicar de manera eficaç per aconseguir els seus objectius empresarials. Per això, és molt important que compti amb una pàgina web a la mida de les seves necessitats.

Realitzem dissenys webs d’acord al que necessita per a pàgines web en html , php, joomla, wordpress, prestashop , oscommerce i qualsevol altre llenguatge , CMS o desenvolupament web a mida amb el qual es realitzi la seva pàgina web. Desenvolupem el seu projecte d’acord a les seves necessitats sense descuidar el bon gust que ens caracteritza.

Disseny responsive

A dia d’avui és necessari tenir una pàgina web responsive perquè cada vegada més usuaris entren a internet a través de smartphones o tablets.

Una pàgina web amb un disseny responsive evita la pèrdua de clients i potencials clients a causa de que es troben amb una pàgina que no es veu bé, que triga a carregar, que és molt gran o difícil de veure. Els usuaris que entren des de dispositius mòbils necessiten que la pàgina web s’adapti a ells perquè sinó s’acaben anant d’ella, i per això és important comptar amb un bon disseny responsive .

El disseny responsive de la seva web ha de ser atractiu , però també ha d’estar preparat perquè tots els usuaris , independentment del dispositiu i navegador que utilitzin per a visualitzar la pàgina, puguin veure perfectament la web a la qual accedeixen.

Aplicacions android

Com sabem l’important que és destacar entre la gran quantitat d’aplicacions que hi ha i la clau d’un bon disseny, ens encarreguem de tot l’entorn gràfic perquè la seva aplicació Android tingui la màxima acollida entre la seva audiència i així aconsegueixi arribar a més clients.

Prop de 500 milions d’usuaris de smartphone al món han realitzat almenys una compra des del mòbil, i ja només el primer trimestre del 2015 les compres des de dispositius mòbils superaven el 28% de totes les compres fetes a la xarxa a Espanya.

Hi ha una mitjana de més d’un dispositiu mòbil per persona , el que ens mostra la importància de saber arribar a aquest tipus d’usuaris que utilitza el seu telèfon mòbil per a molt més que per trucar.

Aplicacions iOS

Creamos aplicaciones móviles para dispositivos iOs como iPhone, iPad o iPod, tanto en versión web como de forma nativa. Hacemos que llegue a su parte de público objetivo que tiene dispositivos móviles iOs para que no se pierda ni un solo potencial cliente.

Nuestro punto fuerte es el entorno gráfico de las aplicaciones iOs, por lo que nos encargamos de realizar el mejor diseño para su app iOs para que pueda llegar mucho mejor a su público objetivo e incrementar los beneficios de su negocio..